top of page

WORKSHOPS

Workshops in Westmalle

Deze workshops gaan door in het gezellige atelier van Chris Van de Mierop en worden gesplitst in 2 delen:

  • Eerste deel: boetseren

  • Tweede deel: glazuren 

Voor verdere info en inschrijvingen gelieve Chris Van de Mierop te contacteren via Instagram of Facebook.

thumbnail_IMG_2223.jpg

Workshops in Schilde 

Workshops in Schilde kan je zelf aanvragen. Dit wil zeggen dat je vanaf 3 personen tot maximum 6 personen een workshop kan boeken. Een workshop kost 85 Euro per persoon en gaat door in de tuin, in de schaduw van de appelboom.

Lees zeker verder voor meer informatie.

 

Wil jij graag leren hoe je een eigen keramieken muurdecoratie of mobieltje maakt? Of zet je graag je zefgemaakte tapas- of ontbijtkommetjes op tafel?

Dan is een workshop van Yaya's Ceramics echt iets voor jou!

Samen steken we de handen uit de mouwen. Je kan werken met verschillende soorten klei en glazuren. We rollen de klei uit tot een plak en

IMG_1776.jpg

snijden er vormen uit. Daarmee ga je aan de slag. Laat je creativiteit de vrije loop of volg je één van de voorbeelden. Tijdens de workshop laten we je kennis maken met tal van technieken zodat je unieke creaties kan maken. En uiteraard staan we je bij met raad en daad! Lekker gezellig met een glaasje en knabbeltje.Wanneer je klaar bent met je keramieken meesterwerkjes, laten we ze drogen (zie onder).

Nadien wordt alles een eerste keer gebakken, vervolgens wordt er geglazuurd met de glazuur van jouw keuze en om het waterdicht te maken,  wordt het nog een tweede keer gebakken.

Dit hele proces duurt 2-3 weken. Je gaat dus niet onmiddellijk naar huis met jouw creaties. Maar geen nood, als alles 2 maal gebakken is, sturen we het samen met de nodige materialen op naar je thuis, zodat je het zelf ineen kan steken. Geen zin om op de postbode te wachten? Dan geven we een seintje en kom je het toch zelf oppikken!

Er zijn 3 thema's:

INSPIRATIE

bottom of page