WORKSHOPS

Wil jij graag leren hoe je een eigen keramieken muurdecoratie of mobieltje maakt? Of zet je graag je zefgemaakte tapa- of ontbijtkommetjes op tafel?

Dan is een workshop van Yaya's Ceramics echt iets voor jou!

Samen steken we de handen uit de mouwen. Je kan werken met verschillende soorten klei en glazuren. We rollen de klei uit tot een plak en snijden er vormen uit. Daarmee ga je aan de slag. Laat je creativiteit de vrije loop of volg je één van de voorbeelden. Tijdens de workshop laten we je kennis maken met tal van technieken zodat je unieke creaties kan maken. En uiteraard staan we je bij met raad en daad!

Wanneer je klaar bent met je keramieken meesterwerkjes, laten we ze drogen (zie onder).

Nadien wordt alles een eerste keer gebakken, vervolgens wordt er geglazuurd met de glazuur van jouw keuze en om het waterdicht te maken,  wordt het nog een tweede keer gebakken.

IMG_1776.jpg

Dit hele proces duurt 2-3 weken. Je gaat dus niet onmiddellijk naar huis met jouw creaties. Maar geen nood, als alles 2 maal gebakken is, sturen we het samen met de nodige materialen op naar je thuis, zodat je het zelf ineen kan steken. Geen zin om op de postbode te wachten? Dan geven we een seintje en kom je het toch zelf oppikken!

  

Vanwege COVID-19 houden we momenteel helaas geen workshops. We houden jullie op de hoogte indien dit verandert. 

Wil je een eigen workshop organiseren voor jezelf, met vriend, familielid of collega? Contacteer ons dan voor meer informatie.

Let's Create!

RESULTATEN