UPDATE

  

Beste klanten, deze zomer gaan de workshops door op afspraak

Dit wil zeggen dat je vanaf minimum 2 personen tot maximum 6 personen een workshop kan boeken.

De workshops gaan door in de tuin, zo heeft iedereen voldoende ruimte en voel je je vrij om zonder covid bekommeringen te genieten van het kleien. 

Lees zeker verder voor meer informatie.

WORKSHOPS

Wil jij graag leren hoe je een eigen keramieken muurdecoratie of mobieltje maakt? Of zet je graag je zefgemaakte tapas- of ontbijtkommetjes op tafel?

Dan is een workshop van Yaya's Ceramics echt iets voor jou!

Samen steken we de handen uit de mouwen. Je kan werken met verschillende soorten klei en glazuren. We rollen de klei uit tot een plak en snijden er vormen uit. Daarmee ga je aan de slag. Laat je creativiteit de vrije loop of volg je één van de voorbeelden. Tijdens de workshop laten we je kennis maken met tal van technieken zodat je unieke creaties kan maken. En uiteraard staan we je bij met raad en daad! Lekker gezellig met een glaasje en knabbeltje.

Wanneer je klaar bent met je keramieken meesterwerkjes, laten we ze drogen (zie onder).

Nadien wordt alles een eerste keer gebakken, vervolgens wordt er geglazuurd met de glazuur van jouw keuze en om het waterdicht te maken,  wordt het nog een tweede keer gebakken.

IMG_1776.jpg

Dit hele proces duurt 2-3 weken. Je gaat dus niet onmiddellijk naar huis met jouw creaties. Maar geen nood, als alles 2 maal gebakken is, sturen we het samen met de nodige materialen op naar je thuis, zodat je het zelf ineen kan steken. Geen zin om op de postbode te wachten? Dan geven we een seintje en kom je het toch zelf oppikken!

  

De workshops kosten 85 euro per persoon en duren ongeveer 3 uur. 

- Voormiddag van 10u tot 13u

- Namiddag van 14u tot 17u

Er zijn 3 thema's:

INSPIRATIE